!!!!! POSJETITE NAŠU NOVU STRANICU O KLAĐENJU !!!!!

srijeda, 2. ožujka 2011.

Analize i tipovi

0 komentara
Od 3.3.2011. kreće naša nova rubrika "Analize i tipovi". Svakodnevno ćemo dodavati analize odabranih tipsetera, te tako sa vama dijeliti njihovo iskustvo i dobitak. Na samom dnu stranice biti će ljestvica najboljih tipsetera, odnosno poredak po postotku prolaznosti tipova. Nadamo se da će Vam ova rubrika biti od koristi te da ćete zajedno s nama zarađivati novce i uživati u klađenju.




Petak, 18.03.2011.

nogometaš

Galatasaraj (PiK) - Fenerbahče    2    1,75

Još odavno dvoboj između Galatasaraja i Fenerbahceja nazvan je velikim derbijem. Takav će se odigrati i danas u 20:00 sati, ali možda neće biti baš tako veličan. Naime, nekada su se te dvije momčadi borile za prevlast u turskoj ligi, dok je danas Galatasaraj daleko od toga.

Galatasaraj je jako pao što se igračkog kadra tiće u zadnjih nekoliko godina. U njihvim redovima ne igra više niti jedno zvučno ime, kako je to bivalo prije nekoliko godina. Prije par godina nisu se borili samo za prevlast u turski, već su bili sjajni i u Europi. Momčad Galatasaraja je dosta loše krenula u ovu sezonu te su ostali pri dnu ljestvice. U posljednje vrijeme igraju malo bolje, ali se teško dići prema vrhu ljestvice kad si pri saamom dnu. Trenutno se nalaze na 11. mjestu i nemaju nekih prevelikih indicija da bi se digli puno više.

Momčad gostiju je upravo na samom vrhuncu svojih dostignuća. Sjajno igraju u turskoj ligi i drže za sada prvo mjesto. Pošto su bodovno poravnati na prvom mjestu sa Trabzonom svaki im je bod važan. Vjerujem da i danas idu u goste Galatasaraju kako bi uzeli ne samo jedan već sva tri boda. Igraju sjajno i nizaju pobjedu za pobjedom.

Mislim da nas očekuje zanimljiv dvoboj u kojem prednost ipak dajem Feneru jer mi se čini trenutno puno bolja momčad. Ipak kako bi se osigurao od nekih iznaneđenja, uzeo sam da će ili na poluvremenu ili na kraju utakmice biti 2, odnosno da će Fener danas dobiti Galatasaraj.
_____________________________________________________________


Četvrtak, 17.03.2011.

nogometaš

Villarreal(-2+)-Leverkus    više     1,60
U 21:05 nas očekuje sjajan dvoboj momčadi koje se žestoko bore za prolaz u sljedeći krug u Europskoj ligi. Nakon sjajne prve utakmice, sa puno golova, možemo očekivati istu takvu drugu utakmicu.

Ajmo prvo kazati nešto o Leverkusenu. Leverkusen igra sjajno u zadnje vrijeme i zabijaju puno golova po utakmici. Nakon sjajno odgirane prve utakmice u kojoj ipak nisu uspjeli pobjediti ili izvuči nerješeno, mislim da će danas baciti u dvije brzine više. Mislim da će krenuti veoma ofenzivno jer sigurno nose gorak okus od prve utakmice te su željni osvete. Imaju ekipu koja zna zabijati golove tako da očekujem barem jedan do dva gola od njih.

Domačini su iz njemačke donjeli sjajan rezultat i možda će se probati danas braniti, odnosno igrati malo defenzivnije. No, tu bi mogao nastati problem jer u zadnje vrijeme njihovi obrambeni igrači nisu u nekoj formi. Zadnjih nekoliko utakmica u španjolskoj ligi su odigrali loše i mislim da ako će se danas ići braniti da neće izdržati.

Ukoliko Leverkusen uspije prvi zabiti gol, biti će svega jer je tada sve moguće. Sve u svemu ovo ukazuje da će biti više od 2 gola.
_______________________________________________________________________


Srijeda, 16.03.2011.

nogometaš

Real Madrid(-3+) - Lyon više 1,65
Utakmica osmie finala Lige Prvaka između Reala i Lyona biti će održana večeras u 20:45 sati. Nakon sjajne prve utakmice gdje je Real vodio, ali je Lyon uspio na kraju izjednačiti mislim da nas danas očekuje još bolja tekma. Iako je do sada Lyon uvijek stvarao probleme Madriđanima, mislim da će se danas Madrid „ispuhati“ te napuniti mrežu gostiju sa minimalno dva komada. Madrid ima jednu od najboljih svjetskih momčadi, sklesanu od samih zvučnih imena nogometa. Njihova financijska vrijednost je veoma visoka i tolke novce vjerojatno nitko u životu neće vidjeti, namirisati, a kamoli ih imati. Sa sjajnim Murinhom na klupi Real je sjajna napadačka momčad, kojoj se često zna desiti nekakv kiks u obrani. Teško je danas vjerovati da će se Lyon moći obraniti jer trebaju zabiti za prolaz, pošto je Real u gostima zabio jedan pogodak. Lyon je prošli put strepio cijelu utakmicu da ne primi gol, a na kraju im se osmjehnula i sreća pa su oni uspjeli zabiti Madridu. Danas očekujem sjajnu utakmicu, prepunu prilika na obje strane (pretpostavljam da će Real voditi glavnu riječ) i mnoštvo golova. Možda sam se malo precjenio, odnosno možda sam precjenio Real, ali vjerujem da nas danas očekuje golijada pa sam stoga odigrao da će biti više od 3 gola.
_______________________________________________________________________


Utorak, 15.03.2011.

nogometaš

Bayern(PiK) - Inter Milano    X     1,65
Danas se u uzvratu susreću dvije ekipe koje su prošle godine igrale finale Lige Prvaka. Iako ove godine ne igraju tako sjajno, opet će jedna od njih dogurati daleko. Inter je ove sezone puno lošije no prošle, ali sve to danas mogu opovrgnuti. Kad je Murinho otišao iz kluba stvari više ne funkcioniraju tako dobro kako je to bilo za vrijeme njegove vladavine. Bayern igra dobro, ali su zadnjih nekoliko dana izgubili sve važne utakmice te tako izgubili bitke na svim bojištima osim u natjecanju Lige Prvaka. Da ans se kladim da će na poluvremenu ili na kraju biti X jer očekujem zatvorenu tekmu sa malo prigoda baš kao što je to bila i prva utakmica.
__________________________________________________________________

nogometaš

Manchester Utd - Marseille    1    1,50
Svaka čast Marseillu, ali mislim da će se danas oprostiti od Europe. Mislim da si Manchester danas neće dopustiti kiks, te da će bez problema svladati francusku momčad. Manchester igra sjajno doma i ima jako dobru momčad. Zadnjih nekoliko godina redovito sudjeluju u završnici ovog natjecanja i imaju dosta iskustva. Forma im u posljednje vrijeme nije baš nešto, ali to je i za očekivati pošto se bore za nekoliko pehara. Marseille igra jako dobro u zadnje vrijem, ali mislim da nisu na toj razini kao Crveni Vragovi. Vjerujem da će danas Ferguson krenuti sa ofenzivnom postavom, te ukoliko ne prime neki glupi gol Vragovi odnose pobjedu.
__________________________________________________________________

Ponedjeljak, 14.03.2011.

nogometaš

GrFurth/Herth/dng - Hertha daje gol    1,30
Furth danas doma dočekuje jednu od boljih momčadi 2. njemačke lige. Hertha u zadnje vrijeme igra sjajan nogomet i zabijaju jako puno golova. Danas se kladim da će Hertha zabiti barem jedan gol. Iako je ekipa Furtha dobra i drži trenutno 5 poziciju sa samo 6 bodova manje od prvoplasirane Herthe mislim da Hertha danas može zabiti gol. U prilog tome i ide podatak da je Hertha zabila gol u posljednjih 12 utakmica što kod kuće, što u gostima. Biti će to danas zanimljiv dvoboj jer se Furth neće tako lako predati, naime i oni su još u borbi za ulazak u prvu ligu. Očekujem barem 2 zgoditka, a nadam se da će od toga jedan uspjeti zabiti Hertha.
_______________________________________________________________

nogometaš

Uniao Leiria - FC Porto        2        1,45
Porto u portugalskoj ligi gazi sve pred sobom. U zadnje vrijeme stvarno igraju jako dobro i nitko im ništa ne može. Sjajna obrana koja je u zadnjih 10 utakmica primila samo 2 gola uz sjajan napad koji je uspio zabiti 23 gola jamstvo su da ekipa grabi ka naslovu lige. Vjerojatno igrači i navijači Porta ne pamte kad su zadnji put upisali poraz jer imaju sjajan niz pobjeda koji bi se danas trebao nastaviti. Na drugoj strani stoji Leira koja i nije tako loša, ali u zadnje vrijeme nije u dobroj formi. Porto je ipak momčad za jednu, ako ne i za dvije-tri klase bolja i stoga danas očekujem pobjedu Porta.
________________________________________________________________

nogometaš

FK Rostov - Spartak Moskva     2     2,00
Koliko sam uspio saznati iz statistika momčad Spartaka je puno, puno bolja (barem bila do sada) od domačina. Po meni Spartak Moskva danas ima puno više šansi za pobjedu nego Rostov. Jedan od glavnih razloga je trenutna uigranost jer su nogometaši Spartaka već neko vrijeme na terenima zbog obaveza u Europskoj ligi. To je dosta bitna činjenica jer ipak je ovo prva utakmica prvenstva, a Rostov još ove godine nije odigrao neku pravu utakmicu. Druga činjenica je to da je Rostov prošle godine katastrofalno završio ligu, odnosno u 10 utakmica uzeli su samo 2 boda. Vjerujem da će Spartak danas ozbiljno krenuti i probati otvoriti novu sezonu pobjedom.
_________________________________________________________________


Nedelja, 13.03.2011.

nogometaš

Manchester City - Reading     1     1,40   
Utakmica FA kupa trebala bi pripasti momčadi Manchester Cityja zbog nekoliko razloga. Dakako jedan od najvažnijih razloga je kvaliteta momčadi gdje je Manchester u velikoj prednosti u odnosu na Reading. Ukoliko će trener Cityja danas postaviti udarnu jedanaestoricu na terne mislim da ne bi trebalo biti problema. No, pratio sam prošli put utakmicu Evertona i Readinga te mi se Reading čini kao momčad koja je spremna riskirati sve i napasti punom snagom. Iako je Everton ima sjajnih šansi ipak im nisu uspjeli zabiti te je Reading prošao dalje. Manchester će danas biti jako motiviran jer im je to titula koju bi željeli osvojiti. Dobrom napadačkom igrom pred domaćom publikom mislim da bi Manchester trebao odnjeti pobjedu.
_______________________________________________________________

nogometaš

Lille -Valenciennes      1      1,45    
Lille danas mora tražiti pobjedu protiv Valenciennesa ukoliko želi zadržati prvo mjesto. Francuska je liga jako zanimljiva i izjednačena, pa danas Lille mora igrati odlučno i napadački jer im je prvo mjesto ugroženo. Nalaze se trenutno na prvom mjestu sa 49 bodova koliko ima i Rennes, dok su iza njih Lyon i Marseille sa samo bodom manje, ali Lille ima i utakmicu manje. Danas očekujem od Lilla da će igrati napadački i da si neće dozvoliti poraz od momčadi s donjeg dijela ljestvice. Valenciennes igra jako slabo u gostima, te su u 13 nastupa u gostima uspjeli uzeti samo 9 bodova. Ukoliko Lille misli biti prvak Francuske danas mu se pred domačom publikom ne bi trebao desiti kiks.
_______________________________________________________________

nogometaš

AS Roma(PiK) - SS Lazio      X    1,60    
Susreću se dvije sjajne močadi talijanske lige. Roma je zadnjih nekoliko utakmica u laganom padu forme, dok je Lazio dosta konstantan u izmjenjivanju pobjeda i nerješenih rezultata. Očekujem dosta zatvorenu utakmicu danas, sa malo prigoda i sa malo zgoditaka. Vjerujem da će prvo poluvrijeme završiti bez pogodaka, te da na kraju ne bismo trebalo očakivati više od 2 gola. Posljednji susret ovih dviju momčadi završio je pobjedom Rome rezultatom 2:1, a na poluvremenu je stajao rezultat 0:0. Ove dvije močadi nalaze se u gornjem dijelu tablice i djeli ih samo 5 bodova razlike. Biti će ovo veliki derbi, ali mislim da bez pobjednika.
_________________________________________________________________


Subota, 12.03.2011.

nogometaš

Hoffenheim(ibn) - B. Dortmund    2     1,35    
Dortmund koji sigurno ide k naslovu Prvaka Njemačke ima jako puno samopouzdanja i igraju sve bolje jer se u njihovoj momčadi osjeća opuštenost i atmosfera je naprosto sjajna. Danas sam se odlučio da igram ishod bez nerješenog rezultat na momčad Dortmunda. Dortmund je ove godine naprosto sjajan i osjačam da će i danas odnjeti pobjedu protiv Hoffenheima. Momčad Dortmunda ove godine igra jako dobro u gostim što pokazuje i omjer 11:1:1, tj. Imaju 11 pobjeda, a samo jedan nerješen rezultat i jedan poraz. Sve to su ostvarili uz sjajnu gol razliku 31:9 uz najmanje primljenih golova od svih momčadi lige. Heffenheim se nalazi na 9. poziciji i trenutno nije u opasnosti od ispadanja, ali nemaju ni šansi da osiguraju neko od europskih natjecanja tako da nemaju nekih prevelikih motiva danas. Mislim da će Dortmund danas odnjeti pobjedu, ali za svaki slučaj osigurao sam se da će završiti bez nerješenog. 
___________________________________________________________

nogometaš

Wisła Kraków - Widzew Łódź    1     1,45    
Wisla je puno bolja momčad od Widzewa. U zadnje se vrijeme Wisla počela dizati u formi i mislim da će danas taj dvoboj rutinski odraditi. S druge strane Widzew je u slaboj formi. Što se tiče njihovih gostujučih utakmica, u osam su kola uspjeli upisati samo šest bodova. U gostima igraju stvarno jako, jako slabo i danas ne bi trebali imati šanse da pobjede Wislu koja se bori za prvo mjesto lige i koja se bori za europska natjecanja. Wisla je inače bila lider poljske lige, a i ove godine grabe k tome naslovu. Mislim da bi im današnja utakmica trebala biti još jedna prijeđena stepenica na putu k vrhu.
___________________________________________________________

nogometaš

FC Brugge - KV Kortrijk   1   1,40      
FC Brugge je sjajna momčad koja je nakon sjajnog starta upala u malu krizu rezultata, ali sada se ponovno vraćaju u top formu. Zadnjih nekoliko utakmica pokazali su sjajnu igru, kako kod kuće tako i u gostima. Momčad Kortijka iako je pozicionirana u sredini ljestvice nije prikazala neku sjajnu igru i zapravo je njihova pozicija na ljestvici veoma dobra. Gostujuća momčad kod kuće je još kolko-tolko dobra, ali su u gostima nevjerojatno loši. U zadnjih šest utakmica u gostima imaju i šest upisanih poraza. U 14 odigranih gostujučih kola uspjeli su sakupiti samo šest bodova uz samo jednu pobjedu, što je jako skromno za momčad plasiranu na devetom mjestu lige. Danas bi Brugge trebao odnjeti pobjedu koja im je bitna zbog doigravanja.
___________________________________________________________

romario10
Chakvetadze - Kirilenko    1    1,70 

Kirilenko vuče ozljedu lijevog boka, i to joj čini probleme pri kretanju. Njih dvije su se do sada sastajale 6 puta i svaka ima po 3 pobjede. Gledajući formu u proteklih mjesec-dva, Chakvetadze je veliki favorit u ovom meč. Kirilenko ove godine nema zapaženijih pobjeda, zapravo su je neke lošije rangirane igračice pomele. Vjerujem da Anna ovo može dobiti jer "ima bolji tenis" od Kirilenko u ovom trenutku. Obe su Ruskinje odlično se poznaju, to je ona činjenica zbog koje bi možda i izbjegao ovaj meč. S druge strane dobar koef. i bolja forma Chakvetadze su me navele da odigram na nju.
___________________________________________________________

romario10

Soderling R.(h-4,5) - Berrer M.     1     1,50 

Sastali su se već početkom godine u Brisbane-u, Soda je slavio 6:3-7:6. Neću trošiti riječi na Sodu, svatko tko prati iole tenis zna za što je sposoban. Nadam se da si je za danas posložio u glav, da nema što trošit vrijeme sa Berrerom i da to treba riješiti što prije. To znači u hendikepu. Možda Berrer pomogne sa dvostrukim pogreškama na servisu, u prvom kolu protiv Phau-a ih je imao 11!
___________________________________________________________


Petak, 11.03.2011.

solskjaer20

Del Potro J.M. (h-3.5) - Stepanek R.    1  @  1.60     
Del Potro se vraca starom tenisu, osvojio je prvi turnir nakon ozljede i odlicno igra. Stepanek nije na toj razini i vec stari lagano, mislim da je 10 godina razlike medju njima i to bi se u sparnom Indian Wellsu trebalo osjetiti. Ako Del Potro bude serviro prvi bit ce dosta i jedan break vjerojatno ali sam siguran da ce uzet i vise od jednog sto bi pokrilo hendi.
_________________________________________________________________


Četvrtak, 10.03.2011.


nogometaš

Twent/Zenit/dng - Twente daje gol   

Twente je po meni iznenađenje u ovoj Europskoj ligi. Svojim sjajnim igrama oduševili su ne samo svoje navijače već i mnoštvo drugih ljudi širom svijeta koji prate nogomet. Danas igraju protiv sjanog protivnika koji zaslužuje respekt i poštovanje. No, moja se oklada bazira na statistici koja me pozitivno iznenadila. Naime, posljednja utakmica Twentea na domaćem terenu na kojoj nisu zabili gol odigrana je 14.08.2010. protiv Heerenveena, a u prosjeku na domaćem terenu zabijaju više od 2 gola po utakmici. Iako će biti tvrda utakmica, očekujem da će Twente zabiti barem jedan gol pred domaćom publikom.
______________________________________________________________

nogometaš

CSKAM/Porto/dng - Porto daje gol     

Današnja utakmica Europske lige pružiti će pravu slalst navijačima jedne i druge momčadi. Naime, u Moskvu dolazi jedna sjajna momčad koja je po mnogima i favorit za osvajanje Europske lige. Danas se kladim i gotovo sam uvjeren da će sjajno raspoloženi Porto zabiti barem jedan gol. Porto koji igra sjajan nogomet sa mnoštvom sjajnih akcija i prilika biti će danas teško iskušenje za moskovski CSKA. Porto je ekipa koja je u zdanjih deset gostujučih utakmica u svakoj zabila barem po jedan gol. S druge strane CSKA i ne igra nešto dobro obranu (u zadnjih šest domačih utakmica samo u jednoj nisu primili gol), pa mislim da je Porto danas favorit.
______________________________________________________________

nogometaš

Ajax Amsterdam (PiK) - Spartak Moskva    1     


Ajax u zadnje vrijeme prikazuje sjajan nogomet. Ako je suditi po dosadašnjim utakmicama danas bismo ponovno trebali očekivati napadački nogomet od strane Ajaxa. Spartak iz Moskve je teškom mukom prošao Basel koji je puno slabija momčad od Ajax, pa stoga danas ne bi trebalo biti iznenađenja. Očekujem mnoštvo prilika nizozemaca, koji su trkački veoma spremni a i tehnika im je dosta dobra. Moskva će danas htijeti odigrati X i očuvati što bolji rezultat za uzvratnu utakmicu, ali mislim da neće uspijeti održati mrežu netaknutom.
______________________________________________________________


Tablica tipsetera


....Natjecatelj_________POGOĐENO____PROMAŠENO____POSTOTAK PROLAZNOSTI



 nogometaš_______________10_______________2_________________ 84 %

 solskjaer20_______________3_______________1__________________75 %


 romario10_______________1_______________1___________________50 %


5
.
.

0 komentara:

www.kladionicarskiportal.com
Generated image